14.6.06

J.d. Al otro lado del charco

Hace días que no escribo en castellano, pero hoy la oportunidad me la ha servido J.d. Para los que llevais menos tiempo por aquí, J.d es un hombre misterioso que estudia en nuestra facultad (con Maduixeta y conmigo) pero que todavía no hemos visto nunca (y no porque ninguno de los tres seamos seamos unos campaneros, sinó porque no coincidimos en clase). Total, que después de un tiempo haciéndonos comentarios mútuos, se fue. Un día dijo "adiós" y se fue muy lejos. Hoy me he encontrado con un comentario suyo, pero me parecía suficientemente destacado como para dejarlo en un simple comentario, así que he decidido crear una entrada donde lo engancharé (espero que no se moleste.... no, no?)

Además, creo que de esta manera podré (y podremos) reflexionar sobre la importancia de las labores humanitarias... bien, leed y ya me contaréis.

"Hola! Que tal todo? Supongo que de examenes, y estresada,no? Bueno paciencia, que todo llega a su fin.
Llevo 4 semanas aquí, y me nota que esto me está cambiando la vida; me he sentido tan rídiculo conmigo mismo al ver lo que pasa más allá de mis ojos y mis supuestos problemas. Estoy sacando muchas reflexiones de aquí, cuando tengo tiempo voy apuntandolas en una libreta, noto que cada día estoy cambiando, espero que para mejor, siento como dentro de mí surgiera otra piel.
El trabajao es muy duro, apenas dormimos 6 horas, el dia que más, y el resto del día sin parar ni un momento; el trabajo que más me llena es el estar con los niños, aunque también cuando realizamos labores de constructores de pequeños habitáculos para la gente mayor ( aquí una persona mayor es de 60 y pocos años) y poderles ayudar a que duerman bajo cubierto. El tiempo es extremadamente húmedo, mucho calor, pero de vez en cuando tormentas enromes que hacen peligrar la reconstrucción después de las inundaciones.
Hoy hemos venido a la capital de la región en busca de material ( ropa, libros, cemento, ladrillos..) en un camión que no pasaría la ITV del año 80. Paseando mientras nos cargan todo esto he encontrado una empresa con conexión a internet, me dejan usarlo 30 minutos. Luego vuelta a la incomunicación, excepto por un telefonazo semanal.
Saludos a Laia también, me ha sido más fácil tu dirección.
Hasta pronto! Suerte"


J.d: Si lees esto... que sepas que nos ha hecho mucha ilusión tu visita! Esperamos noticias tuyas!!! (por cierto, es cosa mía o se te ha enganchado el acento de por allí hasta al escribir??? xD)

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya, desde aquellos países todo se debe ver diferente. Ir desde aquí a allá, encontrarte con que aquí, a pesar de los problemas que cada uno pueda tener, lo puedes tener todo, y que en aquellos sitios la gente no tiene casi nada, más que a sí mismos y la gente que va hasta allí a ayudarlos.

J.d, no te conozco pero te alabo, mucha suerte.

maduixot ha dit...

joer sílvia... vaia peaxo entrada has escrit!! jeje

veig que el jd m'envia records...

Recuerdos para ti también, y el año que viene en la facultad a ver si te nos presentas y nos vemos las caras!! jajaja

Anònim ha dit...

És curiós això de "estic canviant, espero que cap a millor". Em pregunto si qualsevol canvi és positiu. Si el fet de mudar la pell ja és una evolució. O, pel contrari, es pot canviar cap endavant involucionant?

Anònim ha dit...

És molt curiós això de "noto que estic canviant, espero que no per a pitjor". Suposo que canviar sempre és bo, mudar la pell. Es pot canviar cap endavant involucionant?

Alepsi ha dit...

Uhm... jo crec que es pot canviar cap a pitjor, està clar, no? Si no... tot serien flors i violes!

Ara, lo de "involucionar cap a endavant"... uh... seria com "evolucionar cap a endarrere", no? xD

Anònim ha dit...

Acabo de veure l'spot socialista que promou el vot a l'estatut. Quin mal gust. Se suposa que és gent "normal" (normal?) que diu el que pensa (el que pensa?). En un moment diu "canviar sempre és bo" i m'ha recordat la conversa que teníem aquí. Potser estava equivocat. Potser canviar no sempre és bo. Si ho diuen els socialistes, m'hi retracto.

Alepsi ha dit...

Buaj, fot pudor tota la història de l'estatut... no m'agrada la política... blecus!

Anònim ha dit...

Botiflera! jejeje

Alepsi ha dit...

A mi no em faltis al respecte, eeeeeh??? A més, jo aniré a votar, com a bona ciutadana i millor persona! (ooooooooh! M'encanto quan em poso grandiloqüent)

desgraciat ha dit...

grandilo què?

Anònim ha dit...

Voteu, voteu, que en un any hi anireu tres vegades, heu de practicar.

Alepsi ha dit...

Grandilo-qüent (de gran i "qüentista") xD

Anirem 3 vegades a votar, aquest any???

Anònim ha dit...

Hola, penso que hi han canvis bons i no tan bons, alguns són molt perceptibles, però els més profunds solen ser els que solen semblar petits, i que en el fons, acaben per ser del tot decisius. M'agraden els canvis, l'evolució, perquè possibilita la millora i l'aprenentatge (però no sempre un està per treure el costat bo de les circumstàncies). No estic d'acord amb els conservadors que no volen canvis, és simptoma, crec jo, de simple por. Però el que és evident és que vulgui la gent o no, els canvis són sempre imparables, sobretot els col.lectius i els de la natura.
En quant a l'estatut estic d'acord és un tema molt avorrit, i vulgueu o no, crec que tots els partits ens venen la moto, i s'ho maneguen entre ells, al més pur estil teatral. Ens manipulen com volen i realment hi ha poca democràcia, crec jo.

Anònim ha dit...

Sí, 3 vegades. Aquest diumenge, la propera tardor, i l'any vinent a l'alcalde. És el que té la democràcia.

Anònim ha dit...

Apa, bona ciutadana! Com el Clos... :)

Alepsi ha dit...

Ostres Víctor! Encantada de tenir-te per aquí!
Estic d'acord amb tu que, per canviar cap a millor, has de saber treure'n els aspectes positius de les experiències, però no sempre és possible...

D'atra banda, amb el tema estatut-democràcia-govern-política... pfff... en sèrio que fa pudor, tot plegat...

Anònim ha dit...

Faig un afegitó per l'Alepsi que s'estranyava perque votarem tres cops aviat. Primer l'estatut, després, les autonòmiques a la tardor i finalment municipals quan toqui. No et podràs queixar :P

Alepsi ha dit...

Buf, m'agafarà artritis a la mà de tan ficar paperetes... i em col·lapsaré cerebralment, perquè... jodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer no sé què votar!